Merhaba;

Arkadaşlar ordan burdan reseller alıyorum bi kaç kişiden birden alıyorum satarken diyor ki %99 uptime oranı diyor , bu ne demek kapanmamakla aynı şey demek , ama aldıktan sonra hey maşşlaah her gün akşam veritbanını resetler mysql yani yanlış anlatmıyım, site gece kapalı kalır falan falan sıkıldım bıktım arkadaşlar artık

aylık 10 liraya 100 gb alan veriyor x firması falan falan . ben şunu istiyorum 5 gb alan verin bana 10 TL aylık gene vereyim ama kapanmasın 20 günde bir 10 dk kapanır ona eyvallah derim her gün akşam 1 saat kapalı kalması sıkıntı çekiyor.

Bu çilede bir tek ben değil herkes sıkıntılı , ille ben mi kurayım bir firma her şeyiyle tam takır tam sağlam %99.5 garanti veren ben mi olayım ?

Kurmuşsunuz firma siteler açılmıyor açılsa da 10 sn de bir site geliyor . ne bu arkadaşım 10 sn de açılan site google da ilerleyemiyor ki ?

Bu sözlerim herkese değil sadece her firmaya her hostingciye değil , sadece bu işi çocuk işine çevirenlere sözüm

Var mı önerebileceğiniz bir yer ? Var mı benim ki %99 garantisi var arkadaşım gel kullan diyen ? kendine güvenen ?

10 liraya çok şey istiyor bu adam diye bilirsiniz . Zamanı gelsin 50 lira verelim

Yarım ve önerilerinizi bekliyorum