adam haklı beyler
aslında biraz düşününce siz de ona hak vereceksiniz... benim de dikkatimi çekmişti, ama böyle bir durum olacağını düşünmemiştim. sürekli çalıştım, halen değişen birşey yok.

ama bu arkadaşın mesajı sayesinde aylar sonra jeton yeni düştü...

örneklendireyim mi?
mesela sitenizde "herşey" var!
nasıl yani "herşey"? herşey ne arar la bi sitede? olmaması lazım ama bazen oluyor işte.

işte sitenizdeki "herşey":
-haberler
-oyunlar
-müzikler
-filmler
-sağlık
-tatil

şimdi, diyelim ki bunların hepsini içeren bi siteniz var. ve bu hafta sürekli "tatil" kategorisinde ekleme yapıyorsunuz, "izmirde kalacak otel lazım" diye bi konu açtınız, bir hafta boyunca buna benzer konular açıyorsunuz sitenizde... google bunu görünce sizi tatil konusunda üst sıraya taşıyor. ancak, bi problemimiz var... hani müzik? hani sağlık? site bildiğin tatil sitesi... tatille alakalı birkaç içerik ilk sıraya çıkıyor, müzikle ilgili sayfanız da geriye düşüyor, çünkü artık google sizin müzikle alakalı bi adam olmadığınızı düşünmeye başlıyor...

yada ben mi öyle sanıyorum

şu da var, nadiren bulduğum parlak bir fikirle, 1 gecede 4 kat fazla hit alacak düzeye getirdiğim sitelerim de oldu... ve geldikleri seviyede yine çakılıp kaldılar. ve o şekilde değişmeden devam ettiler. peki bu şekilde sabit devam ederken, yeni eklediğim konuların hit'e neden etkisi hiç olmuyor? yeni açtığım konuya 400 kişi girmiş bugün, niye tekil hit +400 olmuyor....

bunu denemek için oyun siteme, mp3 köşesi ekleyip sonucunu takip etmek istiyorum, ama siteye acıdım şimdi