v3 yayınlanmıştır

Evet arkadaşlar bu konuda ChatLakTurK'ün faceden video indirme scriptini düzenleyerek yeniden bir script oluşturmuştum. Scriptin üstüne biraz daha ekleme yaptım.

Yeni Özellikler
  • Beğenilme oranı eklendi.
  • Video eklenme tarihi eklendi.
  • Başlık eklendi.
  • Açıklama eklendi.
  • Embed linki eklendi.
  • Daha önce video linkinde #! işaretleri varsa indirme yapmıyordu. Bu sorun giderildi.
  • Facebook anasayfasındaki videolar indirilemiyordu. Bu sorun giderildi.
  • Görünüm değiştirilerek daha kullanışlı hale getirildi.

Demo : Buradan
Download : Buradan

Kurmadan önce oku...
  • Öncelikle dosyaları attıktan sonra cookie.txt dosyasının izinlerini 777 olarak ayarlayın.
  • index.php deki 3. ve 4. satırlara facebook kullanıcı adı ve şifrenizi yazınız. (Yeni bir kullanıcı hesabı açıp onun bilgilerini yazmanız önerilir.)

Not1: Script tamamen açık kaynaklıdır. İstediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Ama ufak bir değişiklik yapıp bu script benim demeyin.
Not2: Bu script ChatLakTurK'ün Facebook Video İndirme scripti temel alınarak hazırlanmıştır.
Not3: darbetim ve ChatLakTurK'e teşekkürü borç bilirim. Onların yayınladığı facebooktan video indirme scriptleri sayesinde php bilgimi geliştiriyorum.

Düzenleme: İnşallah yarın bu scripti Wordpress'e entegre edip paylaşmayı düşünüyorum. darbetim arkadaşımızın yaptığı gibi birşey olacak sanırım. Tema olarak da wordtube temasını kullanacağım.