eksi rep veren adamın zaten senin kişiliğine herhangi bir eleştirisi olmamış, yaptığın işe olmuş. ardından gelen yorumlarda da eleştirileri kaldıramadığını ve eleştiriye açık olmadığını belirten tarzda biraz da kişiliğinle ilgili eleştiriler yapılmış ama sen ilk eleştiriyi de sonraki eleştirileri de kafanı kuma sokarak reddetmişsin. bence bu eleştirileri dikkate al, kişiliğimi eleştirme deme. (zaten ilk eleştiri kişiliğinle ilgili değil) çünkü bu eleştirilerde doğruluk payının olduğunu unutma. 50 kişi senin kibirli olduğunu düşünüyorsa buna cesaret edip yazan 2-3 kişi olcaktır buna emin ol. "2-3 kişi eleştirmiş, salla" diyerek geçiştirme. ben de senin zararlı derecede kibirli olduğunu düşünüyorum.
her ne kadar onlarca/yüzlerce insana domain tavsiye etmişseniz de, bir çok domainin alınmasında birinci dereceden sizin hakkınız olsa da, ben bile sizin paylaştığınız domainler sayesinde domain register etmiş olsam da (her koşulda bu yaptıkların saygı duyulcak hareketler, bunun aksini iddia edene gülerim) Know'un dediği gibi;
"bu kervanı yürütemiyecekseniz hakikaten siz domain paylaşımı vs yapmayın ya da efendim bu forumda şunu yapmıyacam bunu yapmıyacam gibi konu kirliliği olan serzenişler yapmayınız."