İlk önce merhaba hocam

İlk önce 6 ay türk telekomda telefon aboneliğinizin olması gerekiyor ve borcunuzda olmuyacak

Bunlar tamamsa ttnete başvuruyorsunuz yani internetiniz yoksa aynı gün içinde bağlıyorlar ve yarın gidip bayiye laptop başvurunuzu yapıyorsunuz bir sözleşme imzalıyorsunuz ve tamamdır..Hemen kutusunda size teslim ediyorlar birazdan bende başvuru yaptım ana bayiden ürünün gelmesini bekliyorum teslim edicekler..Casper minibook aldım gerçekten ofiste çok işime yarıyacak..

Hem kredi kartsız hemde senetsiz,kefilsiz böyle bir uygulama çok güzel...İnan fiyatlarıda normal piyasayla aynı seyirde kesinlikle 200-300 tl gibi uçuk farklar koymamışlar..Sırf bu kampanya için superonline adsl kapattırdım ttnet geçtim

Geçen ay vestelden böyle şekilde bilgisayar alıcaktım adamlar 24 ay vade yapınca 600 tl vade farkı istiyordu gerisini siz düşünün bunun yanında ttneti görünce gayet cuzzi bir kampanya olduğunu söylüyebiliriz..

Başvurunuzu yapın laptopunuzu alın kısacası ürün ellerindeyse anında teslim yoksa 1-2 bekliyorsunuz telekom depodan getirtiyor