JustGo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanırım öyle değil. Scriptin dosyaları LISANS SERVER da barınıyor. Karşı taraf sadece client.php dosyası alıyor.

<?PHP
$key='ced7befbfd62689e1204aebbc15e9bc3';

//Sadece Gnosisden Aldýðýnýz Api Keyi Yazmanýz Yeterlidir.
//Ýletiþim : webmaster@bilgihaber.net
//************************************UYARI************************************
////////////////////////////////////OKUYUNUZ///////////////////////////////////
//Program log kayýtlarý serverýmýzda tutulmaktadýr.Lütfen problem yaþamamak için bu client üzerinde deðiþiklik yapmayýnýz.
//Ýstediðiniz kadar kullanýcý hesabýyla arkadaþ ekleyebilirsiniz.
//Program domain/ip üstüne lisanslýdýr.
//En fazla 3 arkadaþ lisanslý olarak kullanabilirsiniz.
//Ayný anahtar 3 ten fazla domainde kullanýlýrsa hesabýnýz hiçbir þekilde ücretiniz ödenmeksizin kapatýlacaktýr.
//Program içinde deðiþiklik yapýp location yollamama gibi bir sorunla karþýlaþýrsam, boþ location gönderen hesaplar kapatýlacaktýr.
////////////////////////////////////OKUYUNUZ///////////////////////////////////
//************************************UYARI************************************
//Bundan sonrasýna ellemeyiniz.
$login_email = $_GET['login']; $login_pass =  $_GET['pass']; $aranacak = $_GET['aranacak']; $kacsayfa = $_GET['sayfa']; $mesaj = $_GET['mesaj']; if($_GET['login']==''){ echo file_get_contents('http://bilgihaber.net/gls/index.php?key='.$key.'&login='.$login_email.'&pass='.$login_pass.'&aranacak='.$aranacak.'&sayfa='.$kacsayfa.'&mesaj='.$mesaj); } if($_GET['login']<>''){ echo '<a href="'.'http://bilgihaber.net/gls/index.php?key='.$key.'&login='.$login_email.'&pass='.$login_pass.'&aranacak='.$aranacak.'&sayfa='.$kacsayfa.'&mesaj='.$mesaj.'">Ýþleminiz Alýndý Lütfen Týklayýnýz.</a>'; }
////////////////////////////////
?>
Bu konuda fikir birliği

Alıntı
Just,

Peki benim scriptim dizi script'i bunda bu kodla ne işime yarıcak herşeyi serverdan mı yapıcam adamın mysql bilgilerini fln serverımdamı tutcam ? Affilate platformu kurarım daha iyi adam domain'i yönlendirir oke bitti

E tabiki servera kurmanız ve kendi ipniz ile yapılandırmanız gerekli.

Ben bunu Mysql olmayan scriptler için yazdım. Dosya işlemlerinde vs. sıkıntı yok.

Arkadaşlardan biri -rep verip şu yorumu yazmış.
Alıntı
konuyu report ettim. kimi kandırıyorsun
Ben burda kimseyi kandırmıyorum. Script de satışa başlamadı.Burda güvenlik önlemlerini ve yorumları tartışıyoruz.Kimse çıksın reporttan önce burda adam gibi konuşsun Kimi kandırıyormuşuz ? Ben burda iki kuruş para için şerefsizlik yapacak adam değilim tamam mı.

Wm ların en büyük problemini çözmeye çalışıyorum ben.