Ben size birşey anlamadım, ilk başta daha detaylı anlatmanız iyi olacaktır dedim siz sorun söyliyeyim dediniz. Şimdi anlaşıldı anlatmak gerek diyorsunuz.

Alıntı
Siz diyorsunuz ki adam geldi o adamın api keyini ve clientini aldı ve kullanıcak. Server hangi ipden olduğunu anlayıp bunu kabul etmeyecek ve veri yollamayacak.
Bende diyorumki lisans aldığım ip ile aynı resellerda başka bir host açar farklı domainde kullanırım.

Alıntı
Curl ile başka bir siteden geldi gibi göstersek dediniz. Server yine farklı ip den olduğunu görüp kabul etmeyecektir.
Yahu diyoruz ya resellerdan alırım aynı ipden diye gene aynı noktaya döndük.

Alıntı
Siz zaten müşterinizden hangi domainde kullanacağını öğrendiniz..NS den bahsediyorsanız zaten domain lisansı var. İp çıkışı aynı olsa da fark etmez.
cURL ref ilede domaini aynı yolladık.

Şimdi diyorum ki burda sisteminiz patlarmı?

Yanlış anlama script yazıp satmak istiyorum ama ioncube 2dk da kırıyorlar. O yüzden hiç uğraşasım yok mantıklı bir yol arıyorum sadece. Bu yüzden bu kadar sorguluyorum ve mantıklı açıklama bekliyorum. Birde sorduğum sorulara verdiğiniz cevaplar içinde karşmaya uğramadan bi cevap alabilsem sevinicem.

Gnosis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkes algoritma üzerinde mantık üretmeye çalışıyor ve aklına ne gelirse ortaya söylüyor.

Her söylediğiniz açığı verdiğim client dosyasında deneyin. Bir sorunla karşılaşırsanız burda gelip yazın. Yeterlidir umarım.
Yahu millet sana bu yoğurt bozukmu diyor? Sen git ye zehirlenmessen birşeyi yoktur diyorsun.