Daha önce referrer verilmiş bir sitenin api keyini nerde bulacaksınız.
Zaten scriptler nasıl wareze düşüyor, birileri alıyor arkadaşına veriyor al kırdır diyor bu şekilde öyle böyle ordan oraya yayılıyor. Bu işin en kolay kısmı. Sistemde maksimum 3 farklı ipden apikey yollanabiliyorsa maksimum 1 reseller alıp tek ipden benim scripti o zaman dilediği kadar kullanıcağı anlamına mı geliyor? Ben böyle anladımda.
Anlaşıldı uzun uzun anlatmak gerekecek

Algoritmayı burda sunmak benim zararıma aslına bakarsanız ama bi kesinlik sağlamak şart oldu.
Benim programı alıp serverına kurdun.Scriptinin içinde benim islem dosyamı include ettin.Ve panelden bir şifre ekledin(Oluştur yada ekle fark etmez.) Ve bunu müşterine verdin. Adam da bunu yazdı ve script çalıştı. Buraya kadar tamam.
Siz diyorsunuz ki adam geldi o adamın api keyini ve clientini aldı ve kullanıcak. Server hangi ipden olduğunu anlayıp bunu kabul etmeyecek ve veri yollamayacak.
Curl ile başka bir siteden geldi gibi göstersek dediniz. Server yine farklı ip den olduğunu görüp kabul etmeyecektir. Siz zaten müşterinizden hangi domainde kullanacağını öğrendiniz..NS den bahsediyorsanız zaten domain lisansı var. İp çıkışı aynı olsa da fark etmez.
Bu ilk anticheat ve güvenlik yazılımım değil ayrıca. Daha önce BHAC adında bir KO PvP Server Yazılımı Hazırlamıştım.