-Underground repi ben vermedim öncelikle bunu söyleyeyim.

Ben ne şuan ki iktidarı desteklerim ne başka bişey. Siyasi görüş olarak şuan mecliste bulunmayan ve görünüş itibariylede solcu denilen bir partiyi destekliyorm. Lâkin düşüncelerim genel anlamda sağa yönelik. Desteklediğim partide bana en sağcıdan daha sağcı geldiği için destekliyorum.

Aralarında ki bağın Ergenekon davalarında ki yaptıkları haberler dolayısıyla söylemedim. Kendi düşüncelerime göre farklı yerlerden bağlıyorum bunuda burada söyleyip seni yanıt verme gereksiniminde bulundurmak istemem yoksa bu konu uzar gider.

İlhan SELÇUK'a gelince. Açıkcası ben kendisini sevmiyorum beğenmiyorum. İnançlrıma görede bir ölünün arkasından konuşmak bana yakışmaz. Ve farkındaysan ben kendisi arkasından konuşmuyorum ve konuşanlarıda desteklemiyorum. Bana öyle geliyor ki ben bu ithamla suçlanıyor gibi hissettim kendimi.

Ben burada İlhan SELÇUK hakkında birşeyler yazmışsamda sırf bu konunun başlığı ilk Allah belanızı versin hepinizin olduğu içindir. Şimdi başlık olsaydı eğer o zaman konuya hiç yazmadım bile.

Neyse sizlere iyi günler. Herkesin düşünce özgürlüğü var siz beğenir ve savunabilirsiniz. Lakin iyi dileklerimle birşey önermek gerekirsede hiç kimse bir futbol takımı değildir bu ve başka insanlara taraftar olmayınız. Herkesi temkinli savunmak ve desteklemek asıl önemli olandır. Yarın bir gün benim veya senin savunduğun insan bir U dönüşü yapar ne yapacağımızı şaşırırız.

Umarım şahsıma hakaret şeklinde mesajım alıntılanmaz. Böyle şeyler olmadıkça her zaman bu tür konularda görüşümü yansıtmak ve sizlerin görüşlerinide dikkatle okuyup düşünmek isterim.

Herkese iyi günler iyi çalışmalar.