sogukkanli56 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bne gazete arşivlerini inceleyen biriyim.. çocuk değilsiniz herkes birilerinin tarafını tutuyor artık bunu bilmeniz gerek.. Tarafsız kim var ?
Arşivlerde ,diğer gazetelerin toplum için önde gelen insanlar hayatını kaybederken "öldü" diye bahsedildiğini görüyorum.
Biz çocuk değiliz fakat sanırım siz objektif değilsiniz. Bugün yandaş denilen doğan medya ya baktığınız da hergün min. 2 hükümet lehine bakar en az da 4-5 adet tarafsız direkt olarak ajans haberi geçer. Bu yukarıda ki paçavra da ise ajans haberleri muhalefet için uygulanmaz ve hakaret/küfür dolu yorum haberleri içerir.

Arada ki farkı gerçekten göremiyormusunuz ? İstiyorsanız tek tek kanıtlarıyla son 1 aylık arşivlerden bir derleme yapayım sizin için.

Ayrıca tek mevzu "öldü" kelimesi değil. İ. Selçuk tabirinin altında ki gerçeği anlamıyorsanız, bunun için üzgünüm.