organik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitede yer alan linkler sitenin var olması için zorunludur ve sadece bir aydır vardır. Sponsorlar salon ücretini karşılıyor, eyvallah. Ancak eğitmenler şehir şehir gezerken masrafları nasıl çıkacak, nerede kalacaklar, ne yiyip ne içecekler, hiç düşündünüz mü?
Forex çok hızlı gelişen bir piyasa ve bu forumdakiler de dahil bir çok kişi yüksek kazanç beklentisi ile eninde sonunda bu piyasaya girecekler. Forex'te kaybeden büyük çoğunluk sizin de çok iyi bildiğiniz gibi yeni girenler. Bırakın da en azından bu kişilere paralarını kaybetmemeleri için giriş altyapısı oluşturalım. En azından trendi, eğilim çizgilerini, fiyat kanallarını takip etsinler. Biraz teknik analiz bilsinler. Para yönetimini öğrensinler. Forex psikolojisini anlamaya çalışsınlar.
Elbette ki bir maddi desteğe ihtiyacınız olacak,buna lafım yok.Fakat yazınızda sanki bir Türkiye Sevdalısıymışsınız da insnaları uyarıyor ve hatta bunlar için cebinizden kampanyanın duyurulması için para veriyormuşsunuz gibi bir hava var.Ondan dolayı ben biraz şaşırdım ve sordum.Kolay gelsin.