Selam r10,
Resellerin özellikleri:
- En az 30 GB alan,
- En az 300 GB trafik
- WHM / cPanel Kontrol Paneli
- Şimdilik 5 adet ip ( Irc ve Radyo için )
- Özel NS kullanabilme (Reselimin ana sitesine ait Özel IP adresi tahsis edilmesi)
- Uptimesi yüksek, kesintisiz, sorunsuz bir sunucu
- İoncube, Zend, GD kütüphanesi gibi basit eklentilerin tümünün kurulu olduğu bir sununu (daha sonra yüklediğim script çalışmayınca vay biz onu kurmadık, kuramayız istemem)
- Linux İşletim sistemli (favorim CentOS 5.x)
- Mail Server (exim) sorunsuz çalışmalı (şunu da belirteyim asla toplu mail gönderimi falan yapmam. sadece istediğimde sorunsuz bir şekilde mail gönderimi yapmaktır.)
- Sunucuda çalışma yapılacaksa, kapalı kalacaksa önceden haberdar edilmek istiyorum
- Sunucusunda yükle gitsin mantığıyla doldur babam doldur yapıp kasan, yavaş çalışan bir sunucu istemiyorum!
- Sınırsız sayıda hosting hesabı açabileceğim,
- Alt özellikleri de (subdomain, MySQL, Mail hesabı gibi) sınırsız olsun.
- DDOS alacak siteler barındırmam ama bu reselleri sadece kendi sitelerimi barındıracağım için alabileceğim olasılığı yüksek, içinde çoğunluk radyo ve sohbet, video-film, siteleri mevcut ddos alabilirim DDOS a karşı bi önlem alınmış olmalı, Botnetle kitlenen sunucu yada ipin bloklanması gibi bir durumla karşılaşmak istemem. (Firewall ya da FloodKoruma olmalı.)
- LiteSpeed'in kurulu olup olmadığının pek bi farkı olmadığını söyleyenler olsa da hızlı bir Apache için LiteSpeed kurulu bir sunucu istiyorum.
- Dns sorunu yaşamak istemiyorum.
- Lokasyon : Amerika yada Almanya tercihim.
H*ck, P*rn-Ad*lt, içerikler barındırmayacağım fakat hitli 3-4 tane sitem mevcut.
Genelde resellerimde şuan barındıracağım, video, forum, sohbet, radyo, ve bazı firma siteleri mevcut olacak şuan, ilerleyen zamanlarda neler olur bilemiyorum.
ÖDEME: Banka havalesi ile gerçekleşecektir.
İstediğim özelliklerdeki reseller karşılık teklif/fiyatlarınızı konu altında bekliyorum.