böyle birşey tabikide yok. durum tamamen yanlış anlatılıyor. ingilizce sitelerde düşük hitle yüksek gelir elde edilmiyor. diyelim ki 1k türkçe bir siteniz var günlük alabileceğiniz maksimum tıklama 10 adettir diye düşünüyorum. o da şansınız var ise. 10 tıklama da maksimum 0,08$ dan 0,80$ eder. ingilizce sitede 1k siteden 100 tık almıyorsunuz aynı şekilde maksimum 10 tık alırsınız hatta daha az bile alabilirsiniz. malum amerikalılar entel insanlar bizimkiler gibi her yere sazan gibi atlayıp tıklamıyorlar. 10 tık almanız durumunda da 4-10$ arası bir gelir elde edersiniz. bu rakam bize göre fazladır ama onlara göre normaldir doların tl karşısındaki değerinden kaynaklanan bir fark. ingilizce siteler düşük hite para vermiyor yani hitsiz site her yerde değersiz işe yaramayan sitedir . bu konuda en çok bilinen yanlıştır aslında. adam ingilizce site açıyor neden kazanamıyorum diyor. aslında önce bi ana dilini öğrenip sonra yabancı dil öğrenip bu işe başlasa çok daha iyi olur

.
tekrar sağol..

1k hitte 10 tık alanlara göre bizim tıklama gayet iyi demekki birazda şansa oldu herhalde
teşekkür ediyorum tekrardan yardımların için