Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Sene 1995 Eskişehirsporun maçını TRT radyo dinliyorum maç hızlı gidiyor ama spiker kuşdan böcekden havanın güzeliğinden bahseiyor... Sene 2010 dünya kupasında Holanda maçını izliyorum spiker dediki "Bu turnuvada yedek top yok ve o yüzden zor oluyor" derken saha kenarından top toplıcılardan yanlışıkla iki ayrı top sahaya atıldı, spikerden bir 30sn kadar sesizlik...
15 yıl önceki zihniyet neyse şuanda aynı, her zaman yayın politikasına saygım vardı ama;
- Eurovision bu kadar çok reklam girip showları vermemesi ki senden mantalite ve kalite olarak 10 yıl önde giden BBC 1 tane reklam girmezken TRT sanki özel bir kanal gibi reklam giriyor, benim paramla ödeniyor maaşın sen ne hakla benim yayınımı kesersin!!
- Dünya kupasındaysa devre arasında TRT maç düdüğü ile birlikte 14dk reklam oluyor insaf, İngiliz SKY ve ITV (özel kanal bunlar), Fransız kanalı (özel) bunlarda reklam giriyor ama 3-5dk sonra ilk yarıdan güzel anlar gösteriliyor. Adam gibi gazeteciler olsa 3 maymunu oynamasa TRT Müdür çoktan istifa etmesi gerekir benim paramla benim yayınımı vermiyor! Bir tek Hıncal Uluç gazetecilerden TRT'ye adam gibi tepki veren.