Doch adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesh (uğur) arkadaşım çok uzmandır kendileri ne beni ne memocan abimi nede tekil abimi tanır kimseyi tanımaz ona göre...:P
Bence bu tip tartışmalara girme, herkes kendi işine bakarsa ve herkes işinide doğru yapmaya çalışırsa yine herkesin kendine göre saygı duyulan yahut duyulmayan bir durumu olur. Ayrıca tartışmalarınızda başkalarının isimlerini de kullanmayın ki birisi de kalkar verdiğiniz isimlere bir şey der o zaman istemeden o kişilere karşı bir saygısızlık veya hoşnut olmayan ifadeler kullanılmasına sebep olursunuz. Bu nedenle tartışmalarınızı kendi aranızda ve tartışılan platformun kurallarına göre yaparsanız iki gün sonra sizin de bu tip platformlarda sorununuz olmaz.
Benim kimse ile sorunum olmaz hayat internetten ibaret değil, herkesin iyi veya kötü giden bir hayatı var kimisi gerçek hayatta varlığını ortaya koyar kimisi sanal ortamda kimisi de her ikisinde de. O nedenle kısır çekişmelerden çok işinize bakarsanız insanların sizin hakkındaki intibası her şeyden önemlidir.

Sırf ismimi gördüğüm için bu mesajı yazma zorunluluğu hissettim umarım ismim bir daha tartışmalarınızın içinde geçmez. Ben kendi işimi kendime yakıştığı şekilde yapıyorum herkesinde böyle yaptığını düşünüyorum. Herkes kendine yakışanı yapmaya devam etsin. Selamlar.