Çok güzel olmuş.Aslında hep değinmek istediğim bir konudur.Sadece çin malı logolar değil tasarımlarda mevcut.Öyle ki web tasarımcı olduğunu iddaa edip ordan burdan ***** tema alıp editleyerek ben yaptım diyen çok kişi var.Eğer bir kaçda referansınız varsa iyi tamam.Siz işin ehli kesiliyorsunuz.Yaptırılacak iş ya ücretsiz yaptırılmak isteniyor yada öldüm fiyatına.PSD tasarımı 50 tl ye xhtml+css dökenler var.Normalde tek sayfası 300 TL üzerinde.Ama 50 TL yi bile çok fazla gören 25-30 a yaptırabilirsem bugünün karlısıyım diyenler var.Web sitesi 1 kere yaptırılan bir şey.Normal bir web sitesi neredeyse tasarımına da bağlı kalarak 250 TL olması lazım.Aksi takdirde forumda da görüleceği gibi 3-5 kuruşun hesabını yapmaya döner.Bu işi profosyonel olarak yapıp emek harcayanlar ekmek yiyemez.60 TL ye host,domain,tasarım,seo yapan arkadaşlarda mevcut,küçük işletmelere 20 TL tasarım,büyük işletmelere 25 TL ye yapanlarda

İyi bir şey olsun içime sinsin yaptırdığıma değsin diyorsanız kesenin ağzını açmanız lazım...