TribleDesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Delta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Diğer arkadaşlara başarılar.
Tomba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende yarışmaya katılmaya karar verdim
çizimler vektöreldir.3 farklı renk seçeneği yaptım
istenilen başka renk varsa yapılabilir
.net yazmadım.lazımsa oda yazılabilir

herkeze başarılar

AaRON adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
WebALP adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şuan eve geldiğimde bir kaç çalışma daha sunmak istedim.
Seçenekler biraz fazla oldu ama.
Katılan arkadaşlara tekrar başarılar diliyorum.

resimlerin boyutları biraz büyük olduğu için özür dilerim fâkat küçültüğümde kalite oranı düşüyor.
Arkadaşlar sorun halledildi ve tekrar online olabildim çok şükür yukarıdaki belirttiğim kişiler ve logoları elenerek sona kaldılar. Bu arkadaşların çalışmaları arasından en uygun olanı seçmeye çalıştık.

TribleDesign rumuzlu arkadaşın kendi maskotuyla tasarıma katılması büyük avantaj sağlamış,

Delta nickli arkadaş maskotun gözlerini yazıya çok güzel uyarlamış,

Tomba zaten maskotun tasarımcısı olduğu için hiç zorlanmadan güzel bir tasarım çıkarmış,

AaRON ise modern çizgilerin olduğu bir font kullanmış ve maskotla güzel bir uyum yakalamasını sağlamış.

WebALP arkadaşımız da ayva yazısına dikkat çeken göze hoş gelen bir çalışma çıkarmış.

Hepinize çalışmalarınızdan ötürü çok çok teşekkür ederek kararımı açıklıyayım.

Ayva.Net isminden de anlaşılacağı üzere bir sohbet sitesi domainidir. Sohbet ortamında bulunanlar genellikle genç arkadaşlardır ve onlara dinamik gözükecek bir logo uygun gidecektir düşüncesiyle AaRON rumuzlu arkadaşın çalışmasını 1. seçtik. fakat logo üzerinde biraz oynamalarımız olacak.

Ayrıca xsamet rumuzlu arkadaşın da izni olursa eğer logosunda kullanmış olduğu sloganı biraz değiştirerek kazanan logomuzun sloganı olarak kullanma düşüncesindeyim. Kendisi buna müsade ederse sevinirim.

Katılan tüm arkadaşlara teşekkür eder saygılarımı sunarım. Umarım tekrar farklı bir yarışmada görüşürüz. Hepinize iyi çalışmalar, başarılar...