İspanyada'ki terör saldırısında hayatını kaybeden 5 ispanyol vatandaşı için kapılara dökülüp saygı duruşunda bulunanlar neden bir kerede benim şehitlerim için kapılarda saygı duruşunda bulunmazlar, benim askerimin başına çuval geçirilirken kayseriye mantı yemeye giden sözde başkomutan neden söz konusu hamas olunca kahraman kesilir. ABD büyük devlet nota dediğiniz müzik notası değil öyle herkese verilmez diyenler neden konu hamas olunca gözünü karartır, sizcede bir tuhaflık yokmu
Bence tuhaf olan sey Buyuk Iskender zamanindan kalma savas teknolojisiyle teroristlerin istedikleri zaman diledikleri karakolu basabilmeleri.
Iktidar soyle boyle yapti, yanlislari sunlardir demissiniz. Yazdiklariniz dogruda olabilir. Ama sonucta olen insanlarin ana sorumlusu katirla esekle silah tasiyan insanlar karsisinda aciz duruma dusen baskalari. 15 yil oncede ayni sey oluyordu, baska iktidar zamanindada ayni sekilde askerler oluyordu. Simdide oluyor. Degismeyen tek sey var, onuda gorebilmek icin goz lazim.
Bu arada ben seni forumdan banlanmis olarak goruyorum. Onun icin onceki mesaji yazdim. Forumun yaziliminda yanlis biseyler var.
Uploaded with
ImageShack.us