Hocam çok teşekkür ederim cevabınız için. Peki aşısı tüy dökmemesi için felan birşeyler yaptırmadınız mı?

Evde çok yalnızım hocam ya. Aileyle hiç mi hiç aram yok. Bilgisayar'dada msnsiz olmuyor msndede vefasız insanlar.
bak benim 6 yıldır kedim var.
Dünyanın en tatlı yaratığı. sanki benim evladım o. ben doğursam ancak bu kadar sevebilirdim. Onun en ufak bir durgunluğu bile beni deliye çeviriyor. çırpınıyorum o sağlıklı mutlu olsun diye.
Çok bağlandım. Allah biliyor ya ona bişi olsun ben iflah olmam. onu asla unutmam.
İnan evde nereye gitsem peşimde. Hep oyun istiyor şirin şirin koşar saldırır bacağıma, sapık biraz çıplak ayak gördümü atlar ısırır oynar. napsın enerjisi var içinde daha çocuk o.
Çok ilgi bekliyor. çok ilgi istiyor.
Onu özlediğim için ve bensiz kalmaması için uzun süreli seyehatlere çıkamıyorum. annemler de var evde ama o bana bağlı. gözümün içine bakıyor benle ilgilensin diye.
en akıllı hayvandır kedi. oyun kurar seni çağırır, sana destek olur ve hep mutlu eder seni.
ya sonra ?
diyelim ki öldü ya da hasta ya da evden ayrılman gerekti yanında götüremeyeceksin ?
ne olacak?
unutma o bir oyuncak değil can ve sana emanet. sandığından çok daha ağır onu beslemek.
bunları bil öyle karar ver