Değerli Arkadaşlar,
Web sitemizi incelediğinizde çok ciddi ve ücretsiz bir seminer kampanyası olduğunu göreceksiniz. Bir çoğunuzun bildiği gibi Forex her zaman kısa sürede köşe dönmece yeri gibi gösteriliyor. Sanki ciddi bir yatırım alanı değil, oyuncakmış gibi bahsediliyor. Bu nedenle insanlara Forex'e doğru adım atmaları ve paralarını kaybetmemeleri için temel eğitim verme niyetindeyiz. Ciddi anlamda yurdun her köşesine gitmeyi planlıyoruz.
Kampanya için talep toplama aşaması devam ediyor. Ancak başvurular yeterli sayıda değil. Bir şehre gidebilmemiz için en azından 30-40 kişilik bir grup oluşturabilmesi lazım. Başka türlü sponsor firmalarımız yol ve salon giderlerini karşılamıyor.
Forex ile ilgili bu kampanyaya lütfen siz de destek olun. Forex'e balıklama dalmaya niyetli insanlarımızı eğitelim ve paralarını kolayca yabancı sermayeye teslim etmelerini engelleyelim.
Biz taşın altına elimizi koyacağız. Bu nedenle sizden ricamız bize nasıl yardımcı olabilirsiniz ve kampanyayı nasıl, kaç paraya duyurabilirsiniz? Bunu belirtin. Bulunduğunuz il için belli bir yere üyeliğiniz olabilir, forumlarda yetkiniz olabilir, sosyal paylaşım sitelerinde hesaplarınız olabilir. Bize ÖM atın ve "ben şu şu forumlara yazacağım, şu kadar hayran hesabım olan Facebook sayfamda duyuracağım, bunun için de sizden şu kadar para talep ediyorum" deyin. Bunu WITforex olarak biz karşılayacağız. Ödeme İş Bankası ya da Paypal hesabından yapılabilir.
Ancak sizden özellikle rica ediyorum, sosyal sorumluluk projesi olan bu kampanya için fiyatlarınızı abartmayın. Zira bu bağlamdaki ilan ücretlerini cebimizden karşılayacağız. Daha fazla sayıda insana ulaşmamız için bize destek olun.
Bu bağlamda kampanyayı ücretsiz duyuracak arkadaşlar varsa onlara da sonsuz teşekkürler ederiz.
İmzamdaki sitemizden kampanyayı inceleyebilirsiniz.