Her ne kadar burada verdiğim hizmeti baltalamaya çalışan kişiler çıktıysa da, bu kampanya beklediğimden fazla ilgi gördü bu yüzden tarihinden önce bitirmek zorunda kaldım.

Anket konusuna gelince Pahalı anketini seçip oy kullananların hemen hemen hepsi diğer arkadaşlar dikkat ederse konuyu baltalamaya çalışan kişilerden oluşmaktadır.

Her şey göz önünde, ayrıca bana gelen müşterilerim şimdiden çok memnun inşallah ALLAH bozmadığı takdirde memnun kalmaya devam edeceklerdir.

Böylece daha önce anlattığım gibi hosting satışlarımı bitirmiş durumdayım. İlgi gösteren gerek müşterilerime gerek bu forumdaki üyelere teşekkürlerimi sunuyorum.

Konuyu saptırmaya çalışan ve baltalamaya çalışan arkadaşlara sıra gelince sanmayın ki burada yaptığınız yorumlar veya didişme işe yaradı aksine beni msn ye ekleyen ve e-mail yolu ile bana dostane bir şekilde ulaşan çok kişi oldu sayenizde sizin bu karalama çabanızı kınayanlar la doldu msn listem, siz böyle yapmaya devam edin başka iş yapmak isteyen arkadaşlara karşı.

Saygılarımla.