Google translate çeviri yaptım tam çevirmesede anlaşılır. domain fıyatlarında yükseliş olcak
VeriSign ® ve. NET kayıt. Com yöneten kuruluş, bu iki uzantıları 1 Temmuz 2010 tarihinde başlayan bir fiyat artışı duyurdu müşterilerimiz birçok itibariyle zaten biliyoruz
VeriSign Fiyat Artış
. Com kayıt için fiyat% 7 ve yeni fiyat artacak. NET kayıtları kadar% 10 oranında devam edecek.
VeriSign fiyat artışı yeni kayıtların yanı sıra tarihinde veya daha sonra meydana yenilemeler uygulanır 1 Temmuz. Sonuç olarak biz ve. com için fiyatları artırmak zorunda kalacaklar. tescil NET ve yenilemeler 1 Temmuz da başlıyor.
Önemle 30 Haziran kaydı ek bir yıl etki alanınıza şu anda daha düşük fiyatlarla katacak önce alan adları yenileyerek mevcut alan adlarını bu fiyat artışları önlemek için, müşterilerimize öneriyoruz.
Name.com bu fiyat artışı müşterilerimiz bir mali etkisinin çok iki ek adımlar VeriSign fiyat artışı önce tasarruf yardım aldım olacaktır anlar yürürlüğe girdi.
Yenileme Promosyon
Biz. Com için yenileme promosyon veriyoruz ve. NET etki Haziran'a kadar para tasarruf yardımcı olmak için 30. Kullanım promo code "SaveNow" zaman ya. NET alan adları sizin. Com yenilemek ve SADECE 8,15 $ kaydı zaman ek bir yıl geçerli sona erme tarihine kadar katacak alanı başına ödeme.
A Real 6,99 $ Transfer Promosyon
Eğer Name.com ile değil ve fiyat artışı önce daha fazla para kazanmak istiyorsanız etki varsa, Name.com için etki transfer ve sadece 6,99 $. com için ödeme ve. NET transferler!
Diğer şirketler ama ne zaman sen bunun bedelini bir ICANN ücreti eklediğinizde, ya da sadece bir kez promosyon kullanabilirsiniz ince baskı okumak 6,99 $ transferleri teşvik. Name.com olmaz. No promo code gerekiyordu. ICANN ücreti DAHİL. alanların sayısı limitsiz bu fiyata transfer edebilirsiniz.
Ne yakalamak nedir? Size aktarmak ya da 30 Haziran 2010 tamamlamanız, fiyat artışı başlamadan önce var.
Transfer için etki bugün kadar 2,00 $ alanı başına tasarruf!
Her zaman olduğu gibi işiniz için teşekkür ederim ve bize etki alanı kayıt olmak için izin veriyor.
Saygılarımızla,
Name.com Takım