Merhaba Arkadaş,
Bu yazdığım teknolojiler kullanılacak.
Kullanılmayacak şeyi yazmadım ben buraya, Belki bir alternatif olabilir yerine başka bir şey kullanabilir. Ama şurada belirttiğiniz şey çok yanlış ve bu konuda bilgisi olamayanlara cesaret verir.
Adam iyi biliyorsa niye alsın bu işi ne demek. Peki bilmeyen ne hakla alıyor ki ?? alamaz zaten bilmeyen. Bilmeyen adam yapamaz ki nasıl ucuz yapsın. Yapamayacağı işi nasıl ucuz yapacak. ?
İlla cevap olsun diye bir şey yazılmamalı, yazrkende düşünmeli. Ben taslak hazırladım. Bu yazdıklarımı bilen varsa pm ile dönüş yapıp bana fiyat ve teklif verecek. Eğer bu teklif beni aşmıyorsa yaptıracam, aşıyorsa nasıl yaptırabilirim ?
Biraz düşünmek lazım yazarken. Kimse ucuz etin yahnisini istemiyor burada. Şu benim saydığım css, html, mysql, php bir web programcının bilmesi gereken temel teknolojlerdir.
E haklısınız sizde Ortada tema editlemekte webmasterlık sayılıyor artık.
Ben editci değil web programlamacı arıyorum. Bu kişilerden teklif istiyorum.
Teşekkür ederim ilginize.
1- İyi derecede CSS, HTML, MYSQL, PHP bilen birini arıyorum (Lütfen herhangi birini iyi bilmeyen biri başvurmasın).
2- Küçük işlevsel bir site yaptırmak istiyorum.
3- Bu site için bütçe kısıtlıdır.
Alt alta pek bir anlamlı olmamış hocam.
Tamam ben iyi derece birisini bilmiyorum desem . Küçük sitende ilişkisel veritabanı olacak mı ? hayır ozaman bilip bilmemem önemli değil.
Tamam hepsini iyi biliyorum. Niye senin sınırlı bütçenle ilgileniyim ki. Hak ettiğim parayı verecek misin ?
Hem ucuz olsun hem iyi olsun. Ucuz etin yahnisi diyince anlamıyorlar sonra millet dolandırıldım yada olmadı diye ağlıyor.