kalpSiS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu oluyo gündemden düşmüyo ama 12 tane vatan evlatımız son 2 ayda verdigimiz şehit sayısı 36yı geçti niye kimsenin sesi çıkmıyo yada hemen gündemden düşüyo kolay mı unutmak niye gündemden hemen gidiliyo anlamıyorum yeter artık...
Stallin'in lafı çok doğrudur.

Bir insanın ölümü büyük bir trajedidir. Bir milyon insanının ölümü büyük bir istatistik.

Eğer sen olaya geçen ay izine geldiğinde poğaça alıp kahvaltı ettiğiniz komşunuzun oğlu askerde şehit oldu diye bakarsan bu büyük bir acı büyük bir trajedidir.

Eğer 12 asker şehit oldu diye bakarsan sadece istatistiktir.
Hatta buna spor müsabakası gibi bakan, 12 asker şehit 24 terörist öldürüldü haberini 12-24 biz yenmişiz zihniyetiyle izleyen insanlar da var.

İşin özü kaybedilen kişi tanınan biri ise dünyanın en büyük yıkımıdır. Tanımadığın bir milyon insanın ölmesi gazete manşetlerinde büyük puntolardır.

BU KONUDA DA MEDYAYI SUÇLAYAN ARKADAŞLAR BU İŞ HAKKINDA ÇOK DAR GÖRÜŞE SAHİPLER. MEDYA BİR TİCARİ İŞLETMEDİR. NE SATARSA TEZGAHINA ONU KOYAR. SENİ BİLİNÇLENDİRMEK ZORUNDA DA DEĞİLDİR. HALK BİLİNÇLİ OLSA MEDYA ŞEHİT HABERİNİ 1 AY YAYINLAR. AMA HALK UNUTMAK İSTİYORSA MEDYA ŞEHİT HABERİNİ 1 DAKİKA YAYINLAR.

HER NANEDE MEDYAYI SUÇLAYANLARI ANLAMIYORUM. MEDYA KURUMLARI TİCARETHANEDİR. SEN BURGER KİNG'İ NİYE SAĞLIKLI YİYECEK SATMIYORSUN DİYE SUÇLAYABİLİR MİSİN? NEDEN BURGER KİNG'DE ZEYTİNYAĞLI YEMEK YOK DİYEBİLİR MİSİN? SAĞLIKLI BESLENMEK İSTİYORSAN ZEYTİNYAĞLI LOKANTASINA GİDERSİN. BİLİNÇLİYİM BEN DİYORSAN KENDİ DÜZEYİNDE KANAL İZLERSİN. İLKOKUL MEZUNU HIYARLARA YAYIN YAPAN KANALLARI İZLEYİP MAGAZİN PROGRAMLARINI ELEŞTİRENLERİ ANLAMIYORUM.

İŞİN ÖZÜ SUÇ TAMAMEN MİLLETİNDİR. ŞEHİTLERİN NEDENİ DE MİLLETTİR. BAŞBAKAN DİYOR YA BİZ MİLLETE HESAP VERİYORUZ. MİLLETE HESAP VEREN KURUMLARI BU MİLLET SEÇTİĞİNE GÖRE BU ŞEHİTLERİ DE BU MİLLET HAKETMEKTEDİR.

BU KADAR ŞEHİT HABERİ VARKEN BU HAFTA REYTİNG SONUÇLARINI KONTROL EDİN. YİNE MAGAZİN PROGRAMLARI, MİLLETİN BİR BİRİNİ GÖTÜRDÜĞÜ DİZİLER EN ÇOK REYTİNGİ ALACAK.

Yani ne kadar ekmek o kadar köfte. Bu millet şehidine ne kadar sahip çıkıyorsa maalesef medya da o kadar sahip çıkıyor ((