Merhaba R10 sakinleri
Aşağıya yazdığım özelliklere reseller alıyorum. Ama ondan önce asıl istediğim şudur:
+ H*ck, P*rn, W*rez içerikler barındırmayacağım için, Cpu ve Ram kullanımını coşturmayacağım için sunucu sahibine sorun yaşatmam asla ancak bana gelip te FTP 'nde
mp3 bulduk, bunun sende izni yoktu suspend attım, yok web sitende şu yayınlanıyodu suspend attım, sildim gibi
saçmasapan nedenlerle sorun yaşatmasın bana. Baştan anlaşalım. Telefonunu aradığımda ulaşabileceğim, başından savmayan bir sunucu sahibi istiyorum. Vay kullanım sözleşmesinde şöyle yazıyo bakın oraya bunu bunu yapamayız demeyecek birisi olsun.
Resellerin özellikleri:
+ En az
10 GB alan,
+ En az
100 GB trafik
+ WHM / cPanel Kontrol Paneli
+ Özel
NS kullanabilme (Reselimin ana sitesine ait Özel IP adresi tahsis edilmesi)
+ Uptimesi yüksek, kesintisiz, sorunsuz bir sunucu
+
İoncube, Zend, GD kütüphanesi gibi basit eklentilerin tümünün kurulu olduğu bir sununu (daha sonra yüklediğim script çalışmayınca vay biz onu kurmadık, kuramayız istemem)
+
Linux İşletim sistemli (favorim CentOS 5.x)
+
Mail Server (exim) sorunsuz çalışmalı (şunu da belirteyim asla toplu mail gönderimi falan yapmam. sadece istediğimde sorunsuz bir şekilde mail gönderimi yapmaktır.)
+ Sunucuda çalışma yapılacaksa, kapalı kalacaksa önceden haberdar edilmek istiyorum
+ Sunucusunda yükle gitsin mantığıyla doldur babam doldur yapıp kasan,
yavaş çalışan bir sunucu istemiyorum!
+ Sınırsız sayıda
hosting hesabı açabileceğim,
+ Alt özellikleri de (
subdomain, MySQL, Mail hesabı gibi) sınırsız olsun.
+
DDOS alacak siteler barındırmam ancak yine de DDOS a karşı bi önlem alınmış olmalı, Ufacık Botnetle kitlenen sunucu istemem. (
Firewall ya da
FloodKoruma)
+ LiteSpeed'in kurulu olup olmadığının pek bi farkı olmadığını söyleyenler olsa da hızlı bir Apache için
LiteSpeed kurulu bir sunucu istiyorum.
+ Datacenter
Türkiye'de olmalı. Favori DC'ler:
Netİnternet/Denizli,
DGN/Bursa,
Netfactor/İstanbul
ÖDEME: Kredi Kartı Tek çekim ile Yıllık peşin ödenecektir.
İstediğim özelliklerdeki reseller karşılık teklif/fiyatlarınızı konu altında bekliyorum, Türkiye dışı Datacenter'da barınan sunucularınız için lütfen teklif göndermeyiniz. Saygılar...