Istihbaratin kimde oldugunu bilmiyorum. Ne yaptiklarinida acikca bilmiyorum. Zaten istihbarati 100% disariya havale edilme ihtimalinin dogru olduguna inaniyorsan, sana hayatta basarilar.
Gelecekte ne oldugunu bilmiyoruz, ama gecmiste ne oldugunu biliyoruz. Katirla, esekle silah tasiyip, karakol bastilar. Hemde 5 kere. Insanin gururuna cidden cok dokunuyor. Asil dokunmasi gereken ayni hatalarin yapilmaya devam edilmesi. Kafalar ozgurluk gelmesi lazimki, isini yapmayan insanlarda artik sorgulanabilsin. Sorgulanmadigi surece Edirne'den, Zonguldak'tan cenazeler kalkacak. Suyun basindakilerin keyfi yerinde. Olen gariban cocuklari. Suyun basindakiler iki aglar, bir sehit siiiri, islem tamam. Sehit olanlarin ailelerine olan oluyor. Ayni filmi yuzlerce kere seyredip, sonunu merak eden insanlar olmussunuz. Durum vahim.
Değerli arkadaşım istihbarat konusunda bilgin olduğunu düşünmüştüm ama bir kere daha hatırlatayım, adalet bakanlığının girişimi ile tüm askeri istihbarat birimleri kapatıldı ve askerin her hangi bir istihbarat çalışması yapması kanunen yasaklandı. TSK tüm iç ve dış istihbarat bilgilerini MİT ve EGM'den almaktadır, ayrıca birde malumunuz ABD bize bu konuda istihbarat sağlıyor ama ne hikmetse bu üç kurumda 250 kişilik bir harekatın varlığından bihaber ve kabak TSK'nın başına patlıyor. Tüm dinleme ve izleme olanaklarının sınırsız sağlandığı EGM'den çıt yok, sözde efsane MİT'ten tık yok ama yasal olarak böyle bir faaliyette bulunması yasaklanmış olan TSK'ya neden tespit etmedin deniyor olmasını kabullenemiyorum.