Peki size sorayım, TSK işini layıkıyla yapıyor suç hükümetin; hükümet ne yapmalıdır size göre?
Değerli arkadaşım sorunuzdaki samimiyete dayanarak bende size bir soru sormak istiyorum, siz TSK'nın görevini layıkı ile yapmadığınımı düşünüyorsunuz. TSK'nın görevi terör ile mücadele etmektir, terör sorununa çözüm bulmak değildir.
Gelelim sizin bana sorduğunuz soruya...
Hatırlayın resmi ağızdan ilk hangi başbakan bu ülkede kürt sorunu vardır dedi, canım kardeşim kürt sorunu vardır diyorsanız kusura bakmayın ama çözümünüde bulacaksınız. Ben bir Tunceliliyim ve ben diyorumki bu ülkede kürt sorunu diye bir sorun yoktur, bu ülkede gerçek bir demokrasi sorunu vardır ve bu sorun tüm TÜRKİYE'de vardır. Ben böyle diyorum ama ülkemin başbakanı "hayır bu ülkede kürt sorunu vardır" diyor, başbakan olarak sorunu böyle tanımlıyorsan o zaman çözeceksin. Bu konunun tarafları başbakanı alkışladılar böyle söylediği için ve ne dediler "yakında bayrağımızıda tanıyacaklar" Siz bir yandan terör ile mücadele edeceksiniz ama öte yandan sizin başbakanınız sizin tam aksi yönünüze gidecek ve siz kalkıp hala TSK'yı sorgulamaktan bahsedeceksiniz, bu ülkede siyasiler neye elini attıysa o konu bir soruna hatta kangrene dönüşmüştür bkz.Türban.