HyperFt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben sorumluluk mevkiinde olan ve TSK'yı hedefe koyan birisi değilim.Söylediklerimi de senin veya başka birisinin önceden söylediklerine itafen söylemedim.Sadece protos'un mesajına katıldığımı belirttim.

Şimdi üstte yazdıklarına gelecek olursak,

TSK ve Polis kuvvetlerinin sorumluluk alanları biraz farklı aslında.Böyle tam olarak sen sınır taşlarının etrafını koru sen geri kalanı koru diye bir ayrım yok.

Biz TSK sorgulansın derken siyasi parti sorgulasın demiyoruz halk sorgulasın diyoruz.

Terör sorununu çözmek gerçekten TSK'nın da içinde olduğu devletin işidir.

TSK'nın 30 yıllık savaşta hiç hatası olmadığını düşünüyorsanız kusura bakmayın ama katıksız cahilsiniz.30 Yıl mücadele edipte sen oraya 1 ay eğitim almış vasıfsız eri gönderiyorsan bu senin hatandır.30 Yıldır gayrı nizami harp yürütüp karakol kuruyorsan bu senin hatandır.Daha da sayabilirim istersen.
Arkadaşım ben şimdi sana üzülsemmi yoksa acısammı inan şaştım kaldım, şimdi birincisi terör sorununu çözmek asla TSK'nın işi değildir çünkü TSK taraftır. TSK ancak terör ile mücadele eder, terör sorununu çözmek siyasetçilerin işidir. Ben TSK kusursuzdur yada hata yapmaz demedim, anlaşılan algılama sorunun var. Ben dedim'ki meclis başkanının kameraların karşısına geçip " başsağlığı dilemekle olmaz, genelkurmay şehit ailelerini tatmin edecek bir açıklama yapmalıdır" demesi TSK'yı hedefe koymaktır. Ben diyorum'ki terör ile mücadele TSK'nın asli görevidir ve her şartta her koşulda bunu yapmalıdır ama terör siyasi bir sorundur ve çözümü TSK'dan beklenmemelidir. Olay bu kadar sıcakken siz çıkıp kameralara sanki olayın sorumlusu TSK gibi beyanat verirseni, bende sizin samimiyetinizden ve iyi niyetinizden şüphe ederim.