Malum kurum derken sanırım TSK'yı kastediyorsun, sanırım sende TSK'nın adını duymaya tahammülü olmayanlardansın. TSK'nın işi dış güvenliği sağlamaktır iç güvenlik ve Cumhuriyeti koruma ve kollama görevi polisindir diyen benmiyim? Hiç bir kurum sorgulanamaz yada dokunulmazdır demedim'ki, sadece birilerinin sıkışınca hedefe TSK'yı koymasından sıkıldım dedim. Terör sorununu çözmek sizce gerçekten TSK'nın işimidir, bu kurumu ne diye sorgulayacağız hangi başarısızlık suçlaması ile sorgulanmaları gerekiyor. Tüm samimiyetimle soruyorum siz sorgulayan konumunda olsaydınız TSK'yı terör konusunda hangi başarısızlıkla sorgular yada suçlardınız, size göre TSK terör ile mücadele konusunda ne gibi bir başarısızlık göstermiştir. Devlet bu kuruma terör ile mücadele etmesini emrediyor ve bu kurumda bu mücadeleyi sürdürüyor, TSK terör ile mücadele ederken haburda devlet töreni ile karşıladıklarınızı neden sorgulamıyorsunuz. Sizcede bu yaşananlar terör ile mücadelede zaafiyetmidir değilmidir, sizcede T.C mahkemelerinin teröristin ayağına gönderilmesi zaafiyetmidir değilmidir.
Üstte yazdıklarımın bir kısmı sanırım sizin sorunuzada cevap olmuştur, ben kimse sorgulanmaz demedim sadece sorumluluk mevkinde olanların işin kolayına kaçıp TSK'yı hedefe koymasını kabul edemiyorum.
Peki size sorayım, TSK işini layıkıyla yapıyor suç hükümetin; hükümet ne yapmalıdır size göre?
kanı araplarla eşit olanlar neredeler acaba merak ediyorum. gazze için ayaklananlar nerdesiniz l*n nerde??
Burdayız Metin abi yapabileceğim şeyi söyle yapayım.