xiyix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
100 kadar domain almayı düşünüyorsan domain reseller hesap alman daha iyi.
En azından domain kontrolün sende olur.
almayı değilde elimdekileri saklamak istiyorum 100 üstünde domain var
PlusTeknoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kaliteli, yabancı olsun önemli değil, fiyat normal olsun, indirimlerinden de yararlanayım derseniz Godaddy.com. Fiyat önemli değil, hem de Türk olsun diyorsanız IHS. Başkasına bakmanıza gerek yok. xiyix arkadaşın dediği gibi Directi Resellerclub'dan domain bayiliği de alabilirsiniz. Başta bir miktar (200-300 TL arası) kredi yatırmanız gerekir. Bunu da zaten domain alarak harcıyorsunuz. Bu 3 firmaya da güvenebilirsiniz sonuna kadar.

Ama sakın ha sakın isimtescilden uzak durun. Bu kadar diyeyim. Haftada bir mutlaka şikayet konusu açılır R10'da. Arama yapabilir konuları inceleyebilirsiniz.
şuanda zaten 2 firma kullanıyorum godaddy ve ihs.ihs biraz pahalı gibi geliyor ama godaddy den daha fazla güven veriyor nedense.Merak ettim diğer arkadaşlar neler kullanıyorlar neler önerirler diye pek değişik şekilde kullanan yok gibi yapılan yorumlara bakılırsa.

Directi Resellerclub olayı hakkında bilgi veren olursa sevinirim.
Directi Resellerclub
- nasıl alınır?
- başta ne kadar ücret vermek gerekiyor?
- başta vrdiğim ücreti harcayabiliyormuyum cevabı evetse bunu yeni domain reglemekle değilde oraya elimdeki domainler taşıyarak(tabi süreleri 1 yıl uzatarak) yapabilirmiyim?
- domain kayıt ücretleri ne kadar?
- dns vs değiştirmeye para ödeniyormu?
- ayrı bir panelim oluyormu domain satmak için vs böyle birşeymi?

çok soru sordum biliyorum ama ilk anda aklıma gelenler bunlar oldu reseller olayını daha öncede duymustumda çünkü öyle merak içinde kalmıştı sadece