Hani yazmayım dedim bulaşmayım dedim ama insanın elinde değilki, kim demiş ateş düştüğü yeri yakar diye. Bu ateş yüreğinde azıcık vatan ve insan sevgisi olan herkesi yakar ve yakmalıdır, peki kimi yakmaz bu ateş kimi olacak bizim siyasetcileri.
Meclis başkanının açıklamalarını dinledim az önce, adam yüzsüz bir biçimde resmen TSK'yı hedef haline getirdi. Sayın! meclis başkanımız TSK şehit ailelerini tatmin edecek açıklama yapmalı diye buyuruyordu, sanki şehitlerin sorumlusu yada bu evlatlarımızın şehit olmalarının nedeni TSK. Terör lanetini çözmek TSK'nın işimidir, terörü çözemedi diye hesap soracağımız kurum TSK'mı. Bu ne yüzsüzlük bu ne utanmazlık hesap vermesi gerekenler siyasilermidir askermidir, asker elinden geldiğince mücadelesini yapmaktadır ama bu işi bütün dünyada siyaset çözmezmi. Askerin istihbarat birimlerini kapattırıp istihbarat çalışması yapmasını yasaklayan bu hükümet değilmidir, istihbarat yalnız MİT ve EGM'nin işi diyenler bunlar değilmiydi şimdi askere hesap sorma telaşına kapılıyorlar. Bu ülkenin savunmasındaki en önemli unsur olan istihbaratı ABD'ye havale edenler şimdi neden suçlu olarak TSK'yı gösteriyorlar, 250 kişilik grup TSK'ya sözde istihbarat sağlayan CIA ve MİT'e takılmadan nasıl olmuşta oraya gelmiş neden bu soruya cevap vermiyorlar.