sectumsempra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şikayet etmek gerek bunu.haksız kazanç.

ama etmeyin.kazansın adam.googleyi sömürmek caiz

kazansın adam bu ülkede para kazanmak zor insanlar bu tür yollara başvuruyorsa bunun kabahatlisi o site sahibi veya istblşm değil bu sitede bot yazarak para kazananlar var bu botlar filmleri cekiyor ***** veya normal sizce botun yaptıgı iş emek çalmak değilmi ???? değil diyecek birini göremiyorum tabi faydalı işler içinde kullanılabilir ama web dünyasında ne yana bakarsanız bakın bir tarafımız *****!!! veya telif hakkı ihlaline giriyor işte bu yüzden sizde bu adam kadar kazanmış olsaydınız şikayet edilmek istermiydiniz

diyebilirsiniz şimdi öyle gelecek para gelmez olsun arkadaşlar binbir cesit insan var web işini kendine kazanç kapısı yapmış
adamın 1000 $ aldıgını ıspat edecek biri varmı ne kadar kazandıgını bilmiyorsunuz bile tahmin üzerine hersey bırakın kazansın kardesim

benimde sitem var film izletme değil forum keske hit olsada bende yapsam 6 yıllık site inannın toplsanız 500 ytl zor almışımdır siteden gelir olarak

şenerşen geldi aklıma bilonun tek kusuru var çok namusludur namussuz yani anlayacağınız sitemizden 6 yılda 500 tl gelir elde etmişimdir dürüst davranıyoruzya

neyse kararsız kaldım aslında bi yanda reklam veren bi yanda yayıncı ama diğer yanda kahrolası google bu tür olayların tek suçlusu google bırakın önelemini alsın her yerde demiyorlarmı diğer arama motorlarının tutmamasının sebebi kendini geliştirmemesidir bırakın google bu tür olayları biliyor neden kendini geliştirmiyor

neyse iyce kafam bulandı ben php kategorime geri gideyim