yiqitksm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir televizyon kanalın da duydum 2 - 3 saat önce diyorlardı, sırf pkk nın yapacağı bir iş değil bu baskın diye bende hak verdim ki şöyle düşünüyorum;
Dış politika da izlediğimiz uyguladığımız adımlar bazı ülkelere ki bu ülke kanaatimce israil'dir, ters gelmiş olacak ki dış güçlerinde payı var.
Bu hain saldırıda adım gibi eminim gibi it sürüsü pkk lılara İsrail gizli servisi Mossad da yardım etmiştir. Herkezin ortak düşüncesi köpek israil nasıl filistin e küçük bir sebep için kan kusturuyorsa, Türkiye de bu 26 senenin intikamını Irağa girerek bu pkk nın kökünü kazıyabilir. tabi ki sadece ırak da mı pkk lılar var sorusunu sorduğumuzda hayır cevabını alıyoruz ama, psikolojik olarak onları çökertmeye yeticektir bu olay bu benim şahsi düşüncem tabi. Ayrıca bir konudan daha bahsetmek istiyorum Türk Silahlı Kuvvetlerinin İçinede bir fitne sokulmuş durumda çok karmaşık bir durum ne düşünüceğimi bende bilmiyorum ama olay şöyle, geçenlerde yine televizyon kanallarından birinde rast geldim bir şehidimizin babası anlatıyordu, şehit olmadan bir kaç gün önce babasını arıyan şehidimiz şu sözleri sarfetmiş, Baba teröristleri köşeye sıkıştırdık ama bir türlü ateş emrini alamıyoruz bu nasıl bir ibaredir bilemiyorum ne kadar gerçek ne kadar doğru ama bir kaç sefer daha bu sözleri işittim haber kaynaklarından, artık yorum sizin ?

''Baba teröristleri köşeye sıkıştırdık ama bir türlü ateş emrini alamıyoruz''

Böyle bir şeyin olmadıgını Osman Pamukoğlu Paşa dile getirdi.