Piyasada Ekmek Yiyeceksen Bazen Ucuzada Yapman Gerekiyor , Neden Derseniz 200 Veya 300 TL'ye Adama Logo Dersen Karşındaki Kişiye Ne Oluyor Adam Başka Tarafa Gidiyor Fiyat Ucuk Geliyor Yaptıranlar Varmı Var Onlarda Tek Tük Çıkar Nasıl Çıkar ? Adam Tasarım İşinden Anlıyordur Eyvallah Haklısın Der Halinden Anlar Yada Bu Piyasanın İçindedir. 5 10 TL'Lik Logo Zaten Nasıl Bişi Olur Herkez Bilir. Demek İstedigim Şu Sen Ne Kadar Emek Veriyorum 2 3 Gün Ugraşıyorum Güzel Bişi Çıksın Ben Logomu 20 30 TL'ye Vermem Etmem Desen Bile 200 300 TL'ye İş Yapmak İstesende Müşteri Az Sayıda Onuda Bulabilirsen. Bizim İnsanımız Nerede Ucuzluk Oraya Gidiyor Haliyle Kaliteli İş Yapan Kişilerde Baka kalıyor Bu Durumda Yani Kısacası Piyasa Alt Üst Oluyor gibi Birşey. Dedigim gibi Ne Kadar Kaliteli İş Sunsanda yA Karşındaki Müşteri Bu Fiyat Çok Diyor Yada Seni Es Geçip Amatör Bir Logocuya Gidiyor Bu İşler Şuan Böyle Ne Yazık ki Pek Önünede Geçilecegini Sanmıyorum Çünkü Sen Yapmasan Bile Karşındaki Kendini Logocu Sanan Kişiler Onlar Yapıyor o Adamlarada Yapma Desende Adam Anlamaz Kazanacagı Paraya Bakar Haliyle. O Yüzden Ortalık Kötü Piyasa Daha Kötü , Bir Nevi Serbest Piyasa Herkez Elini Uzatıyor Haliyle...