gold_theme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sen bana dedinki sipnup1.png yi gösterdin bunu ne ile yaptın diye... ben onu aa logo ile yaptığımı ve efektlerini ise photoshop ile yaptığımı ve ayrıca diğer çizimleri ise tüm olarak değil tek tek, css de kadede kademe ilerlerken çizdiğimi söyledim. Sadece aa logo ile yaptıklarım logo,signup1 ve butonlardır... Ve butonların arka shadow ve karartma efektlerini de photoshop da; ve ayrıca signup1.png yi ise yine aa logo da fakat renklerin dağılma efektini ise yine photoshopta yaptığımı ifade ettim...

Eğer bilgim yok ise bu efektif bilgileri nereden edineceğim. Ha sorasan tam biliyor musun... Hayır. Sadece kendime yarayacak kadar...

Aa logo çizim için değildir... Bunu biliyorum ve bu saçmalığı nasıl bana yakıştırdığını anlamıyorum. Ben evet sana bilgim yetersiz dedim çünkü; tüm psd tema yapmayı bilmiyorum. Ve bir çok efektif yöntemleri bilmiyorum...

Bu yüzden yetersiz.. Tamamiyle değil... Kıvırtan varsa oda sensin...
Yahu zaten kendini ele veriyorsun mesajında.Daha psd'yi bilmeyen adam gösterdiğin temaları hayatta yapamaz.Zaten konuyu okuyan üyeler referans olarak gösterdiğin temayı ve yazdığın mesajları görünce hak vereceklerdir..Neyse amacım konunu baltalamak değil.Yaptığı temaları satın alan kişilerin dillerinin yanmamalarını istememdir.