Weblog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaşınız 30 bakın benden daha olgun insan olduğunuzu farzediyor fazla uzatmadan şu res olayının vs nedenini söylim.

1.x2841x en iyi half life oynayan arkadaşlarımızdan birisidir.
2.Aynı şey sizin başınıza gelse (x2841x'in başına gelen) emin olun sizin içinde paneli kullanırdım.
3.Paneli kullanmamın sebebi flood,normalde server'da flood yasak bende noranın dikkatini çeksin diye paneli kullandım.İster egolarımı tatmin etme isteğimi dinlesinler,ister başka birşey dediğim gibi aynı olay başkasının başına gelsin ben yine o paneli kullanırım.(he o zaman kral oluruz ya (: )

Harita konusuna gelince x2841x'in iyi oynadığını biliyorum,büyük ihtimalle o 1.'idi,banlanınca dolayısıyla sonuncu sıraya atıldı.Eğer orada oylama sonucu reset atılmasın olsaydı ben dokunmazdım.Ama reset atılsın sonucu çıkınca x2841x'e haksızlık olmasın diye reset attım.

Yani siz bunları egolarımı tatmin etmek için yaptığımı zannediyorsanız, öyle zannetmeye devam edin. Ayrıca bakın şu anda oyunda değilim,sizle konuşuyorum yani kendim geldim direk reset atayım 1. olayım gibi bir derdim yok.
tamam hocam , dediğim gibi bugün fazla bir asabiyim ben, buraya yazmam bile saçmalık, gülüyorum şu an kendime iyi oyunlar herkese