Weblog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hava attığım felan yok,oylama yapıldı kabul edildi.Sen kendi egonu tatmin et tamam ? Sen hariç herkes kabul etti oylamayı.Ayrıca iyi bir oyuncu olsan senin için reset felan farketmez yine ilk sıraya gelirsin.Çıkacağım dedin,bende yol gösterdim. ********** nasıl biri olduğumu senden daha iyi biliyor,oyunda havaya felan girdiğim yok.Kurallara uyup birşey yapmak; buna HAVA deniliyorsa,r10'da bin türlü havalı insan var o zaman.

Ekleme : Sen hariç kimse şikayetci değil benden,o yüzden benim egolarımda bir problem yok,sen kendi egolarını tatmin et.
ben o hava işini res için demedim, görmemiş gibi panelden yazdın ya 10 kere yok norabilişim sen benim arkadaşımı nasıl oyundan atarsın , yok sen kimsin, admin admine yazıyor ama panelden tsay le mi yazıyorsunuz artık bilmiyorum da, millet sizin egolarınızı tatmin etmenizi mi izleyecek orada? kaldı ki senin dediğine gelince oyuna gireli yarım saat bile olmadan 2 kere harita değişti bir kez de res atıldı, o zaman haritaları 10 ar dakikaklık yapın madem de sizlerin oyuncağı olmasın.