İşi iptal ettirdim..Referans istedim 1 tane bile veremedi.Konudaki sitedeki cssler neden ingilizce dedim.Yabancı siteye satıyorum dedi.Bana yapacağın temadaki css'leri göster dedim.Oda ingilizce çıktı.Bu sefer tarzım bu dedi

Peki çizdiğin temanın psdsini ver dedim.Resim olarak çiziyorum dedi.Resimi neyle yapıyorsunuz dedim.Aa logo programı ile dedi
www.filesdownload.tk bu siteyi aa logo programıyla çizmiş.Neyse önceki mesajlardan sonra iptal etmiştim zaten.Biraz üstüne gideyim dedim.Bu komik konuşmalar geçti aramızda..
kardeşim sen işin doğrusunu söylesene... bana bir resim gösterdin bunu ne ile yaptın dedin bende aa logo ile yaptım sonra efektlerini photoshop ile yaptım dedim... Ama nedense sadece aa logo kısmını almış arkadaş. Garezi olduğu kesin. Ayrıca evet bende biliyorum ki resimler phptoshop ile çizilir... Ve orta derece bilgim var oldğunu söyledim ve full psd yapamadığımı söylediğim halde bir çocuğun bile güleceği ifadeyi arkadaş yazmış... Traderlerime bak... Ve hiçbir kusur varmı?
evet ben cssleri ing olarak yapıyorum... ister tr ister ing yaparım bu sadece benim tarzım... Yani ing oldu diye başka birşey anlaşılıyorsa bu nasıl bir zihniyet anlamadım...
bu kişiyi tercih etmeyin... hem tema yaptırmak istedi tema bitmek üzereydi ama sonra başkası ile anlaştığını söyledi... Her nedense benle bir süre muhabbet ettikten sonra buraya bu saçma sapan yorumlarını yazmış...