Bu Saldırının ardından, Türk F16'ları Irakın kuzeyini vuruyorlarmış
Hocam kayaları neden vursunlar ? bi şekilde istihparat alıp vuruyorlardır ve zaten duyuyoruz orda ölen itleri.
BİR TANE ÖLÜ KÖPEK RESMİ GÖSTERSELER YA BOŞ HİKAYE BUNLAR
teröristler sarkısını bile yaptı dalga geciyor adamlar bizle
bakınız ahmet kayanın sarkısı ''şehirlere bombalar yağardı her gece''
burda kastedilen şehir neresi sizce ?
köpekler geliyor vatanımız evladlarını öldürüyorlar biz ne yapıyoruz kayalara bomba atıyoruz
kuzey ırakdaki taşlara kayalara bomba atmak daha önce 30 kez denedıgımız gibi bir halta yaramıyor
acık ve net bu saldırının arkasında ülkemizin orta dogu politikasından rahatsız olan amerika ve israil vardır
sinek avlanmakla bataklık kurutumaz bataklık kurutulmalıdır
bilmeyen vardır israilin filistini bu hala getirmesinin sebebi 1 tek askerdir evet israilin 1 askeri kacırıldı diye bugün israil filistin işgal etmiş bulunmaktadır büyük devlet olmak sanırım bu olsa gerek
biz daha ne kadar kayalar bomba atıcaz kac evladımızn daha ölmesi lazm bizim ıraka karadan girmemiz ve kandile türk bayragını dikmemiz için ?
10 ASKERİMİZ ÖLDÜ NASIL ŞEHİTLERİMİZİN TABUTLARINI GÖRÜYORSAM ONLARIN AGLAYAN ANALARINI GÖRÜYORSAM
KÖPEK TERÖRİSTLERİDE ÖLÜ PARCALANMIS HALDE GÖRMEK İSTİYORUM VATAN HAİNLERİNİN ÖLÜLERİNİ GÖRMEK İSTİYORUM KANIMIZA KAN İSTİYORUM KAYA TOZU DEGİL BOMBALANAN KAYALARI DEGİL