Aylardır haberleri izleyemiyorum. Haber saati ya evden kaçıyorum ya da bilgisayarımın başına geçiyorum. Kahvehane vebenzeri bir yerde olursam haber saati orayıda terk ediyorum. Yani anayacağınız haber izleyemiyorum.
Resmen yüz veriliyor. Polise molotof, taş, havai fişek atana, tek amacı yakmak, kafasını yarmak hatta öldürmek olan piçlere polis sadece biber gazı ve su ile karşılık verebiliyor. Onuda kafasını kaldırıp atabilirse atıyor. Maymun ettiler polisi.
Askerimiz desen böyle kahpece pusuya düşürülüyor.
Peki bunları yapanlar, yaptıranlar? Bunları yapanlar ve yaptıranlar, işin içinde parmağı olanlar şuan mecliste.
Boşuna orayı, burayı bombalamasınlar, meclisten başlasınlar ve yakalananları davul zurna ile değil boğazına bir ip geçirerek ve sonrasında sallandırarak karşılasınlar ama nerede öyle babayiğitler.
Önder olarak görülen en büyük ******** hiç bir vatandaşın hayatı boyunca görmediği, göremeyeceği en iyi şekilde bakılıyor, besleniyor.
Kimse kusura bakmasın ama şu halimize köpekler bile gülüyor.
Ayrıca yemişim Filistin'i, İsrail'i. Herkes kendi evinin önünü süpürsün.
Evinizin önü pislik doluyken, komşularınız bu halinize gülerken başkalarınınz evini süpürmeye çalışarak daha da komik duruma düşmeyin.