Hamas için Protestoya gelince Koşa koşa meydanlara doluşan ikiyüzlü sahtekarlardan kendi şehitleri için bir tanesini bile göremezsiniz.yaparsanız anında rantçı olursunuz,ırkçı olursunuz
kahpece şehit edilen bu gencecik vatan evlatları Türk değilmi
hadi bu arap yalamaları Türk oldukları halde Türklüğü çok fazla sevmezler müslümanda mı değillerdi,bırak müslümanlığı insanda mı değillerdi
hani nerde mazlum varsa siz ordaydınızya
nerede bir şov,nerede bir din pazarlama nerede müslümanları istismar bunlar orda
artık bıktık usandık bu salya sümük yalamalıktan,köpekleşmeden.midem bulanıyor bunları görünce iğreniyorum.
balık baştan kokmuş.teskere için oy vermeyenleri buna red partiyi ve beni reddetmektir deyip vermiyenleride tasfiye eden zihniyet ıraktakiler için utanmadan,sıkılmadan onbinlerce dulun,yetimin,öksüzün savunuculuğuna kalkışır bir de efelenir.
hamas olunca ortalığı velveleye verenler iş kendi şehitleri olunca hiç ses çıkarmazlar ya da kırgız ve özbek türkleri olunca hassas dengeler olduğunu karışamayacaklarını ama çok üzüldüklerinden bahsederler
Askeri terör örgütü üyesi olmakla suçlayıp paldır küldür içeri alanlar hem ellerini kollarını 3-5 oy için bağlarlar sonrada terörle mücadele etmelerini isterler.
ama davul zurnalarla teröristleri bağırlarına basarlar.yetmez sözde mahkemeleri bile ayaklarına götürürler
Hani analar ağlamayacaktıya.bakın bakalım kimlerin anası ağlıyor kimlerin anası ağlamıyor
söylecek aslında çokkk şeyler varda yeri burası değil
Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.mekanları cennet olsun.Gazilerimizede acil şifalar diliyorum.Acılı yakınlarına Allah'tan sabır diliyorum
SON SÖZ:Haini de münafığı da bol milletiz.Vesselam