Şu dakikadan sonra youtube ye girmek demek, benim için vatan hainliğine eş değerdir.
Nedeni ise: 20 ülkeye şube açan ve o ülkenin kurallarına birebir riayet eden Youtube, bunu ülkemiz Türkiye için yapmamakta direniyor ise burada bir art niyet aranmalıdır.
Ayrıca youtubenin bağlı olduğu şirket olan Google ın kaçırdığı vergiler ve bu konuda olan umursamazlığına değinmek bile istemiyorum.
Buna rağmen hala ısrarla bu siteye girmeye çalışmanın adını varın siz koyun.
Sadece kendi fikrimdir.
tşk.
Vatan hainliği noktası hariç diğer söylemlerinize katılıyorum. Youtube ye girene kadar yabancı mallarının kullanımı da vatan hainliği ile özdeşleşebilir, konu uzar...
+ Olarak Google'ın Türkiye ye şube açması konusunda TİB'den ve Cumhur başkanından istek geldi.
Google eğer ki ülkemizde yotube'u açtırmak istese, açar şubesini öder cezasını, bunun öyle bir markaya zararı da dokunmaz.
Ama adamlar inat yapıyorlar.
Ama biz Türkler olarak görüyoumki hala o adamlara para kazandırmaya çalışıyoruz...
Bir şeyi ne kadar yasaklarsan o kadar cezbedicidir, sigarayı aile yasaklar, çocuklar gizli gizli aşırı bir şekilde içer.. Serbeste bildiği zaman canı istediğinde içer...
+ olarak elin yunanın, pkk'lısının Atatürk'e hakaret içeren videoları eklemesine müsaade edip kaldırmayan lanet bir sitedir youtube... Atatürk'e hakaret içeren bir site vergisini verse ne olur, vermese ne olur!!! Cehenneme kadar yolları var.
Atatürk e hakaret videoları var, Peygamberimize hakaret videoları var, bizlere hakaret videoları var... Cehenneme kadar yolları da var eyvallah... Ama bizim at gözlüğü takmamızın ne anlamı var... Onların ne çevirdiğini görelim ki düşmanın kılıcıyla kuşanabilelim... Yoksa bütün dünya zaten o videoları görüyor.. Biz yasaklanınca at gözlüğü takmış olmuyor muyuz, yada devekuşu gibi başımızı kuma gömmüş olmuyor muyuz..
Şahsi görüşüm sorun şu şekilde çözülebilir... Bir fikirdir, belki ütopik bir fikirdir ama benim düşüncem...
Adamlar açsın Türkiye de şubelerini , vergisiz algısız... hiçbir kuruş almadan... Tek bir şart koşulsun... Eğer ki bizim değerlerimize saldıran videolar yayınlanırsa hemen kaldıracaksınız.. Kaldırmazsanız yüklü bir tazminat ödeyeceksiniz... Tek şart...
Odamıza giren hırsızı gözümüzü kapayarak yok sayamayız.. O hırsızı yola getirmek için çare üretmeliyiz.. Benim çarem nacizane, kısa ve öz bir ütopya... Ama yetkili merciilerin kafalarını çalıştırarak içerik yönetimini ellerine almaları gerekmektedir. Aksi takdirde bu şerefsizler vergi vermiş, vermemiş pek de önemli değil... Adamlar vergi veriyor diye yayınlanan çirkin videolara göz yumacak değiliz...
Saygılar;