RymthAlwell adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gecenin bu saatinde uyuyamadım bali bi kişiye faydam olsun dedim.

sitenizin domaini bitmesine 1 aydan az kalmış.
bunu direk 10 sene uzatın.
sitenizde bi ton fake link var.
link kastığınız blogların çoğunda 300+ çıkış var bu demektirki google sitenizi incelemeye alır.fake link isterse pr10 olsun sayfa 300+ çıkış varsa yarar değil zarar sağlar.
Copyright © Altun Halı Yıkama
yerine
Copyright © İstanbul Halı Yıkama

veya hangi şehirde kasmak isterseniz orasını yazınız.

google'ın istanbul halı yıkama kelimesine link veriniz.

google webmaster tools a üye olun sitenizi ekleyin ve doğrulayın coğrafi konumdan tryi seçin.

Google a yeniden inceleme talebi gönderin sitemin linkleri başkaları tarafından bloglara ekleniyor vs şeklinde.tabi bunları düzgün bi uslupla açıklayıcı bi şekilde anlatın.

keywords ayarlarınızda istanbul halı yıkama, istanbul halı yıkama fabrikası, istanbul halı yıkama firması vb
description'uda aynı şekilde değiştirin ama keyword ile desc aynı olmasın.
şeklinde değiştirin direk halı yıkama kelimesi size bi avantaj vermez istanbul halı yıkama kelimesinde kasmanız bence daha iyidir.

sitedeki yazılarda her sayfada 2 kere istanbul halı yıkama fabrikası ve bu yazılara ana sayfanıza link verin.

içerikdaş sitelerden link almaya bakın olmadı hitli alexası düşük sitelerden link alın.
haftada 1 adet tanıtım yazısı alın.
1 ay sonunda 4 adet tanıtım yazınız olacak.
bu 4 adet tanıtım yazısını bloglara kasın.istanbul halı yıkama keywordü ile o tanıtım yazınızdan sitenize 2-3 link atın .yavaş yavaş yükselirsiniz umarım.

sitenizin hızlı açılmasına önem verin.

en üstteki yazılara istanbul halı yıkamayı ekleyin altun halı yıkamayı kaldırın.

unutmayın ne kadar çok keyword kullanırsanız o kadar yükselmeniz zor olacaktır.onun için 1 kelimeye yoğunlaşın.zaten kimse sizin kelimenizde kasmaz altun halı yıkama kelimesinde kim kasarki boşuna keyword fazlalığı yapmasın.

benden bu kadar tekrar uyumaya çalışayım.

bu yeninden değerlendirme isteği göndermeyi yapsak ve backlinklerimizi silecek anlamamı gelir yani aynı kategori sitelerden aldığım linklerde mi gider.