bogart adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Devil Kardeşim Nedemek İstediğim Ap Açık Ortada Ne yazdığımı okudunuzmu?
Uslubla Ne Alakası Var ?

ben r10 Baskısı Yerine Kendi Tercih Ettiğimiz Bişeyi Kullanmak İstiyoruz olay bu.

Siz Anlamadan Dinlemeden Usluba Bağladınız helal olsun valla hiç bişey demiyorum 10-20 adet baskılı t-şört yaptırcaktım sırf bu şekilde davrandığınız için kaybedeceksiniz müşterinizi..
Öncelikle ortada bı yanlış anlama varsa özür dilerim. İsteğiniz benim için gerçekten cok onemli bunuda belirtmek ısterım . 10-20 adet almanız veya ıstemenız'e gelince sizin isteğiniz . Özgürsünüz almak istersiniz istemezsiniz. Fikirleriniz için teşekkür ederm.

webmanager adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir tasarımcı ve bir t-shirt ve baskılı kupa satıcısı + Digital Baskı Merkezi sahibi olarak, 1. model gayet iyi alınabilir, hatta bende düşünüyorum )

Ayrıca R10 üyeleri için fiyat daha aşağı çekilmeli düşünüyorum, umarım bu düşünceme diğer üye arkadaşlarda katılır.
Fikriniz için teşekkür ederim . Eğer ki talep olursa bu fiyat çok çok aşağılara cekılebılır . Alım sonuçlarına göre durumu değerlendireceğim.

inforesim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam fiyat pahalı değil mi ? zaten eskiden 1.resimdeki tişört 10-15 tl ye satılıyordu. 29 tl çok olmuş bence...
Fikriniz için teşekkür ederim
TimeLordTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ileride daha değişik paylaşımlar yapıcam
Galiba aradığımız tasarımcı arkadaşımızı bulduk
Fikirleri , yorumları , ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi arz ederim.
Bu gün akşama kadar araştırdım . Çevremde olsun çarşıda olsun eşe dosta danışa danışa . Pazartesi günü bir tasarımcı arkadaşımız daha var . R10.net aracılıgıylada gorustugum 2 tasarımcı arkadaşımız daha var. Bır anket yoluyla bu işin altından kalkacağımızı umut ediyorum.
İyi akşamlar.