korcerrah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bana o cagristirdi ve paylastim siyaste girebilecigini dusundugum icinde belirttim. ama bu sekilde bir roportaj yapsalar belirttigim konuda gorus bildirip hemen Turkiye'nin cagdas bir yansimasi denilecek. Kapalilar akillidir hep demiyorum ki aciklarda hep bole demiyorum. ama bu yuzler turbana hayir mitinglerindeki yuzler. ustteki arkadas ne yazmis bazilari universiteye parasi yada ceistli nedenlerle giremiyor ama bunlar gidiyor demis. bende turban meclise girsini tartismiyormburda. yine konu universite ile alakali ve forumun adinin bi onemi yok konu disi bir sohbet olmamis.
Alıntı
18-) Forumdaki konuları, siyaset, dini konular, din, dil ayrımı gibi konulara yönlendirecek şekilde mesaj atan kullanıcılar,ayrıca avatarlarında ve imzalarında her türlü siyasi,ideolojik,ırkçı, +18, küfür, argo, hakaret ve forum içerisinde iç çatışma,ayrımcılık yaratacak ve ahlak dışı nitelikte resim bulunduran kullanıcılar minimum 3 gün olmak üzere, forumdan uzaklaştırılırlar.
Konuda hiçbir şekilde siyaset veya türbandan bahsedilmiyor, sizin yaptığınız bu kuralı çiğnemek. Burada size cevap yazmıyorum türban meselasi tartışacak değilim, ama yaptığınız şey yasak. Yani şimdi ben burada küfretmek gibi olmasın ama yazıp sövsem kural çiğnememiş mi olacağım? O yüzden - rep atıyorum ben kural dışı ve bana göre alakasız bir yazı yazdığınız için.