numanbaba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işte dünyanın en zor sorusu buyurun cevaplayın

Pragmatist bir manifestonun edimsel imgelenmelerine öykünen yaptırımları karakterize eden kuramların tümünü gerçekleyebilme yetisine haiz bir öngörümsel önerme varyantı olarak kabul edilse de, içsel çatışıklıkları pasivize etmenin bilişsel algılanması söz konusu olduğunda pitoresk bir tümevarım sağlayabilecek bir betimlemeyi, en marjinal kulvarlarda, ayrımlanabilir ve determinist bir tarzda angaje edebilme kapasitesine sahip olan nedir?

?

Yararcı bir manifestonun, gerçek olan imgelenmelerine benzemeye çalışan yaptırımları ayırıcı nitelikleriyle ortaya koyan,kuramların tümünü gerçekleyebilme yetisine sahip bir öngörümsel, kabul edilmesi için öne sürülen düşüncelerin tali yolu olarak kabul edilse de,içsel çelişkilerin pasivize etmenin bilişsel algılanması söz konusu olduğunda resimsel bir kurguyla tümevarım(genelleme) sağlayabilecek bir betimlemeyi,en marjinal kulvarlarda ,ayrımlanabilir ve belirlenimci (determinist) bir tarzda bağlamak (angaje) kapasitesine sahip olan nedir?

bazı yazarlar ne kadar entel olduklarını göstermek için saçmalar ve entel maganda tabirini hak eder.
adam güya bir soru sormuş, ama kendisinin de tam olarak ne sorduğunu anladığını sanmıyorum. ben biraz daha anlaşılabilir olmasını sağlamaya çalıştım ( not : Konuyu açan arkadaşa söylemiyorum bunu yanlış anlaşılmasın )