Altay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o arkadas senı yıyor dıkkat et öle çoks ever o herseye atlayıp almamayı cok yorum yapmayı falan

Altay kardeş insanları tanımadan etmeden olumsuz yorumlar yapmayın lütfen. Evet iki kere almaktan vazgeçtim. Birisinde çok acele davrandığımı düşündüğüm, ikinsicinde de bir yanlış anlaşılma oldu, açık arttırma süresi bitmeden R10'da üyeliğim donduruldu, satış baltalamaktan o yüzden bende MSN den arkadaşa açık arttırmadan çekildiğimi söyledim, fakat kendi yanlışlığımın kurbanı oldum, çünkü ben mesajları o arkadaşa diye yanlışlıkla başka arkadaşa göndermişim, yanlışlıkla mesajları göndrendiğim arkadaşla konuştum mesaj kayıtları onda varmış, siteyi satan arkadaşa ben ilettim dedi ama bir yanlışlık olmuş dedi anlatmaya çalıştım kendisine ama inanmadı tabi, boşu boşuna 2 trada haybeye gitti, beni bilen bilir, yamuk olmaz.

Bu açıklamayıda hala anlamadan dinlemeden yargısız infaz yapanlar için yazıyorum.

Altay hocam sizin yaşınızdan fazla bende site var, ama R10 tarafından alınma ama başka ihale yoluyla yada açık arttırma yoluyla yada direk alınma, bence olayları bilip bilmeden konuşmayanız.