merhabalar..
lise ögrencısıyım bizim okulda staj yapmak ıcın meb ın ucretsız gonderdıgı staj dosyalarını 50 tl ye satıyorlar bu yuzden MEB e yazmıstım 1-2 ay evvel cevap bana deıgıl okula gelmıs .. 3-4 gun once mudur yardımcısı cagırdı boyle boyle dedı evet dogru dedım konustu bırseyler e tamam geçtik orayı..
sonra şimdi benım tum notlar gırıldı e okula son bır not yabancı dıl notum
45 di sözlulerım gırılmemıstı bır baktım gırmıs gırdıgı sozlu 30 30 30 halbukı ılk donem yazılılarım 20 lerdeyken bıle sozlu 45 50 ydi
ve kadın 25 ten bıle gecırıyor ogrenncılerı... şok oldum kaldım yanı gıttım konustum anlattım boyle boyle dedim ne oldu ben dersin huzurunu da bozmadım hoca da bi düşün bakayım dedi ve eminim ki bu olayı söylemek ıstedı zaten lojmanda oturuyor müdürle de komsu bu konusmayı yaparken de bana bır laf ederse sikayet ederım dıye ses kayıdı aldım...
simdi benım hakkım yendı burada hakkımı adli mercii lere nasıl taşırım
savcılıga ne sekılde bır suc duyurusunda bulunurum ya da meb e dılekce ıse yarar mı
akıbeti ne olur
fıkırlerınızı beyan edersenız sevınırım
he bır sey daha var bu kadın haftada 4 dersten en az 2 sıne gırmezdı hatta gelse bıle bıze gıdın derdı sıze yemın ederım kı sene boyunca tahtada bır tebesır tutmamıstır elı
bu gırmedıgı dersler vs. vs. Hakkım HaRam olsun kendısıne bır yerden cıkar elbet o altında kı yenı megane ın dan olsun iphone undan olsun cocugundan olsun cıkar alma mazlumun ahını demısler ..