trktun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sitede bi arkadaş sadece tek ürünlü e-ticaret scripti satıyodu. Nickini tam hatırlayamadım. Ama 200tl olması lazım fiyatı.
Bu bahsettiğin arkadaş bu işi tek kullanıcı için yapmadı. Eğer öyle olsaydı fiyatı 200 tl olmazdı. Yani sürümden kazanıyor. Konuyu açan arkadaş psd leri ve kodları noter huzurunda kendine tescil etmek istediği için otomatik olarak bahsettiğim arkadaşın işini almayacaktır. Şimdiye kadar kimbilir kaç kişiye satmıştır.

webtem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hacım komiksin. laf olsun diyemi yazdın. scriptin yazarı değilsin, kimin sattığını ve içeriğinin ne olduğunu bilmediğin bir çalışmayı nasıl tavsiye edebiliyorsunki. arkadaşın istediği özelliklerin olduğuna emin misin.

bir de 200 lira yazmış.
@ trktun arkadaşın bahsettiğinde bir abes yok. Adam nacizane fikrini söyledi. Kimseye silah zoruyla birşey satmaya yada yaptırmaya niyeti yok sadece tavsiyede bulunmuş neden sen bu kadar celallendin anlamadım. Yanlış anlama ben bu arkadaşı da bahsettiği kişiyi de tanımıyorum. Herkes evrensel ahlak ve etik kuralları çerçevesinde istediğini söyler bunda bir yanlış yok.