Youtube Türkiye ye neden vergi versin onu anlamadım ki ? Türkiye`ye yayın yapan her site Türkiye ye vergi vermek zorundamı ?

Vergi sorunu google ile, youtube ile değil. Bizimkiler google ı dize getirmek için ( vergi alabilmek için ) belaltı vuruyor inansakta inanmasakta gerçek bu.

Yok efendim siteye girenler vatan hainiymiş şöyleymiş böyleymiş hikaye bunlar.

Asıl vatan hainleri webmasterlardan olmayan vergileri kesip cebe indiren reklam firmalarıdır.

Google öyle ya da böyle binlerce insanın karnını doyuruyor ki bu vergi sorunuda kısa süre içinde çözüme ulaşacaktır.
Fakat googledan vergi almak için izlenen yol bir devlete yakışmamaktadır.
Ek olarak Atatürk`e hakaret videoları var diye bir siteye bu ülkeden erişimi engellemek nekadar mantıklıdır ? Kafamızı kuma gömmekten başka bişeymi bu ?
Bırakın bizde onlara cevap verelim aynı şekilde o sitelerden madem kaldırmıyorlar ?

Ben youtube un yerinde olsam bende böyle saçma sapan kişisel çıkarlara göre yasaların değiştiği, yorumlandığı bir yere şube açmazdım. Yarın öbür gün keyfi şekilde milyarlarca dolarlık vergi cezası kesilmeyeceğini nerden bileceğim bazı muhalif yayın organlarına yapıldığı gibi ?

Neyse çok yazmanında anlamı yok aslında herkes biliyor zaten neyin ne olduğunu